Одні чоловіки люблять високих, інші — низьких жінок. Частина шаленіє від округлих форм, інші — хочуть підтягнуте та струнке тіло без зайвого сантиметра...

Жінки завжди хочуть виглядати привабливими в очах чоловіків і не замислюються над тим, якими насправді є ідеальні пропорції.

Визначення ідеальних пропорцій маси тіла та зросту визначили шотландські вчені. Вони дослідили взаємозв'язок між обсягами тіла та жіночою сексуальністю. В результаті дослідження визначили, що жінки з індексом маси тіла від 22,8 до 24,8 завжди будуть на першому місці у звабленні чоловічих сердець.

Якщо ж пояснити простіше, то вчені вважають, що ідеальними пропорціями жіночого тіла є жінки зі зростом 165 см та вагою 65 кг.

Багато чоловіків та жінок можуть з цим не погоджуватися, але вчені наголошують, що саме такі пропорції визначено ідеальними під час багатьох експериментів.

Проте, не забувайте про те, що не варто ганятися за ідеальними пропорціями. Будьте коханими і тоді ваш чоловік буде бачити у вас тільки позитивні моменти і не проситиме вас працювати над якимсь із вищеперерахованих критеріїв!