Що ж потрібно знати про специфіку організації весілля за кордоном, щоб не забути якісь важливі моменти і врахувати всі нюанси?

Весілля на Мальдівах

Якщо молодята романтичні і хочуть щоб їх весілля закордоном відбулася в дійсно красивому місці, то їм варто відправитися на Мальдіви. Вартість весільної церемонії складе від 900 до 1800 євро.

З метою чіткої організації весілля закоханим слід прибути на острови за три дні до самої церемонії, щоб добре відпочити після тривалого перельоту, насолодитися спа-процедурами і домовитися про шлюбної церемонії, яку проведуть на березі під час заходу сонця. Там буде притаманна місцем атрибутика – арка прикрашена, гірлянди квітів, музика на ручних барабанах і особливі вбрання наречених. Офіційного документа тут ніхто не видасть, зате подарують пам’ятний сертифікат.

Ось так відбудеться весілля за кордоном для двох на Мальдівах.



pic

Весілля у Чехії

Щоб організувати церемонію в Празі, молодятам потрібно насамперед визначитися, чи хочуть вони реальну церемонію одруження або символічну. Від цього залежить вартість весілля. Офіційна весілля обійдеться молодятам на 1000-1500 євро дорожче.

Що стосується вибору місця проведення, то він тут просто величезний. Найпопулярніші місця для одруження в Празі:

1. Палац Кінських;

2. Ратуша Старого міста;

3. Замок Карлштейн.

Потрібно передбачити всі необхідні деталі:

1. Орендувати зал;

2. Домовитися з ведучим церемонії;

3. Оплатити послуги перекладача;

4. Визначитися з музичним супроводом;

5. Орендувати автомобіль.

Крім того, не слід забувати про дрібних, але не менш важливих справах, подбати про яких потрібно заздалегідь:

1. Бронювання готельного номера;

2. Купівля авіаквитків;

3. Букет нареченої;

4. Візажист, перукар, майстер манікюру;

5. Святкова вечеря.



pic

Весілля в Єгипті

Організація весілля за кордоном, подекуди, не настільки і витратне рішення. Наприклад, зіграти весілля в Єгипті куди дешевше, ніж в Україні.

Якщо молодята вирішили зіграти своє весілля в такій екзотичній країні, то їм варто розписатися в РАЦСі своєї країни, тому як офіційне весілля за кордоном для українців в цій країні неможлива.

Якщо наречена хоче, щоб їх весілля пройшло з усім єгипетським традиціям, то її чоловікові варто приготувати за неї багатий викуп. В даному випадку єгиптяни не скупляться, так як майбутній чоловік показує свою здатність забезпечувати сім’ю.

Якщо весілля за кордоном проходить в Єгипті, то варто взяти з собою невелику компанію до десяти людей, адже важлива роль на єгипетській весіллі відводиться саме гостям.

Весілля за кордоном в єгипетському стилі згідно з канонами повинна пройти за таким сценарієм:

1. Викуп нареченої;

2. Читання Корану;

3. Нетривале застілля;

4. Запалювання пахощів;

5. Танці, пісні та веселощі.

Весілля за кордоном можна провести в будь-якому місці, де побажають молодята. Як правило, наречені вибирають церемонію:

1. Серед пірамід і піщаних валунів;

2. В аквалангах під водою;

3. На яхті;

4. В оазисі;

5. В пустелі.



pic

Весілля в Парижі

На даний момент в іноземців немає можливості офіційно реєструвати свої шлюби у Франції, але це не привід відмовляти собі в проведенні символічного заходу в найромантичнішому місті Європи.

Весілля можна організувати:

1. На лавандових полях;

2. У ресторані, звідки добре проглядається Ейфелева вежа;

3. В замку біля Парижа;

4. На романтичній терасі з видом на Париж;

5. У будь-якому іншому куточку міста, який сподобається парі.

У Парижі рідко організовують бурхливі гулянки з друзями. Оскільки це місто романтичних почуттів, то тут частіше закохані влаштовують свято один для одного.

Відгуки про весілля за кордоном завжди позитивні, адже молоді самі вибирають де, як і з ким їм святкувати своє весілля. Враження завжди свіжі і радісні, так як така весілля відразу плавно перетікає в медовий місяць.