Делегація американської телекомпанії WDBJ-7 з міста Роанок штату Вірджинія завершила візит на ТРК «Рівне 1». З 17 до 21 серпня у рівненських телевізійників гостювали директор програм і просування Майкл Белл і керівник цифрових медіа WDBJ-7 Келлі Зубер.

Келлі Зубер будувала свої тренінги на інформації про діяльність WEB-сайту телекомпанії WDBJ-7. Вона наголошує, що нині в США спостерігається сплеск популярності Інтернету.

«Розвивати сайт телекомпанії WDBJ-7 ми розпочали в 1996 році, як додаток для розміщення новин. Більш серйозно ним почали займатися три роки тому, коли зрозуміли, що це прибуткова справа. Нині сторінку телекомпанії в Інтернеті щодня відвідують приблизно 60 тисяч осіб. Тобто за три останні роки кількість користувачів збільшилася майже вдвічі». Великої відмінності між сайтом «Рівне 1» і WDBJ-7 Келлі Зубер не бачить. Каже, що американські телевізійники велику увагу приділяють прогнозам погоди та розміщують багато відео:

«Коли дивлюся на сторінку ТРК «Рівне 1», то бачу наш сайт два-три роки тому. У площині розвитку WEB-ресурсів, ми находимося дуже близько». Майкл Белл збирається кілька ідей, які побачив на «Рівне 1», привести додому та втілити на WDBJ-7:

«Рівне нські телевізійники роблять довгі інтерв’ю, які ми вже забули. «Рівне 1» якісно виготовляє графіку та дизайн. Цих спеціалістів я хотів би запросити на стажування до Америки».

Перший візит представників американської телекомпанії на ТРК «Рівне 1» відбувся в травні цього року. До Рівного завітали президент і генеральний менеджер WDBJ-7 Джеффрі А. Маркс та генеральний менеджер з продажів Рей Салліван. Через місяць делегація рівненських телевізійників у відповідь здійснила візит у місто Роанок.

Дивіться також фоторепортажі:

Телевізійники з Америки відвідали Остріг

Американські телевізійники у Рівному