На зустрічі з місцевими журналістами і політичними активістами Юлія Тимошенко повідомила свою головну мету: підняти український народ, щоб не допустити розвалу держави.

Півгодини запізнення колишня прем'єрка і нинішній лідер опозиції за доброю традицією таки собі дозволила. Втім говорила, як завжди - чітко, піднесено і душевно. Адже впевнена, проблема - справді, глобальна.

Хоче Тимошенко, аби всі небайдужі до долі країни люди об'єдналися задля боротьби із Януковичем та його командою, які на її думку, розвалюють економіку та державність нашої країни. Боротьбу цю очолювати поки не збирається, каже хоче аби всі були на рівних умовах. Для цього потрібна - координація зусиль та віра у власні сили. Які останнім часом, принаймні на Рівне нщині , Юлію Володимирівну просто підставляють.

Втім, якщо із неслухняними бютівцями Тимошенко спробує розібратися самотужки, самостійно підняти український народ проти свавілля нинішньої влади лідер опозиції не береться. Вірить - є небайдужі люди на Україні - особливо на Рівне нщині , які допоможуть прийти до влади демократичним силам.

Юлія Тимошенко після Рівного продовжить зустрічі із населенням України. Обіцяє їздитиме скрізь, де є небайдужі люди. Вірить, тільки разом можна добитися результату.