Гарні вії надають погляду жінки особливої краси та витонченості. Тим самим жінки вдаються до різних методів: одні укріплюють вії, інші - -нарощують. Ми поцікавилися у рівнянок про їх досвід нарощення вій.

У салонах краси запевняють, що нарощення вій – це процедура зовсім не шкідлива і майстри не бачать для цього жодних протипоказань. Проте рівнянка Олена розповідає, що змушена була зняти накладні вій всього за кілька днів.

- Нарощення вій відбувалося у салоні, але мене не запитали про алергічні реакції, а у мене до цього був негативний досвід, коли після підводки для очей була алергія. Так і сталося цього разу. Очі сльозилися і чесалися і тому вії змушена була зняти.

Водночас рівнянка Ольга вже просто не уявляє себе без нарощених вій. Каже, що це не тільки зручно, а і красиво.

- З нарощеними віями все просто. Вранці прокинулася і ти вже красуня без макіяжу. Це просто необхідність влітку, коли туш може текти. Серед негативних моментів – нарощення просто затягує. Тепер не уявляю себе без нарощених вій.

Дівчата, з якими ми поспілкувалися не приховують, що вії після нарощення втрачають об’єм та зазвичай ростуть не закрученими, а більш прямими. Крім того, всі опитані зауважили, що після носіння вій треба хоча б місяць їх не носити і використовувати укріплюючі засоби.

- Після зняття нарощених вій відновлюю їх касторовим чи репейним маслом. Для цього вимиваю щіточку для туші і вмочую в масло. Наніч – це просто фантастична процедура, - поділилася секретом Людмила.