Трагедія сталася у селі Ситниця Маневицького району, шо на Волині. Під час конфлікту 27-річний п’яний син до смерті побив свого 53-річного батька. Через травми постраждалий помер до приїзду медиків.

21 березня, ввечері до чергової частини Маневицького відділу поліції надійшло повідомлення від фельдшера села Ситниця. Жінка розповіла, що в будинку за місцем проживання виявлено труп 53-річного місцевого жителя. У нього були садна обличчя, тіла та розсічена брова.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що між 27-річним п’яним сином, мешканцем Луцька і його батьком виникла суперечка. Під час сварки кривдник наніс батькові численні удари кулаком в голову.

Тіло загиблого направили до Маневицького бюро судово-медичної експертизи для остаточного встановлення причин смерті.

Після проведення медичного обстеження зловмисника встановлено, що він був у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали й помістили в ізолятор тимчасового тримання. Вирішують питання про обрання запобіжного заходу.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років, повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

pic

pic