Офіційна делегація від німецького міста-побратима Оберфіхтах привезла до Рівного гуманітарну допомогу. Навзаєм гості сподіваються отримати насичену культурну програму і зустрітися з міським головою.

Офіційна делегація та туристи з німецького міста-побратима Оберфіхтах прибули у Рівне . Візит запланували саме до Всесвітнього дня братерських міст. Прибули не з пустими руками - привезли гуманітарну допомогу, яку збирали два товариства.

Допомогу, яку привезли німецькі друзі отримає управління праці та соц-захиту населення, рівненський притулок для неповнолітніх та обласний ендокринологічний диспансер. Взамін гостям підготували насичену культурну програму. Адже вони бажають більше дізнатися про Рівне та Україну загалом.

Аби покращити партнерські стосунки, які уже тривають з Рівним 18 років, делегати планують зустрітися з міським головою Рівного. Доторкнуться німецькі гості і до культурної та історичної спадщини України. Відвідають Львів, Корецький жіночий монастир, Рівне нський краєзнавчий музей. Покладуть квіти на кладовищі німецьких солдат у Броннтиках, які загинули у Другій Світовій війні.