Одразу четверо юних шахістів цієї неділі стали королями і королевами загальноміського турніру "Шахова Корона - 2010". Вітати молоду зміну до Рівного навіть приїхав екс-чемпіон світу з шахів Руслан Пономарьов.

Ще на вулиці найвищі чиновники міста зустрічають одного із головних винуватців нинішнього свята. Екс-чемпіон світу із шахів Руслан Пономарьов приїхав до Рівного на першу коронацію. Він впевнений, шахи у Рівному матимуть велике майбутнє.

Таких чудових людей для участі в турнірі назбиралося більше сотні. Усі вони отримали відзнаки, а переможці нагороди з рук самого Руслана Пономарьова, новообраного віце-президента федерації шахів Миколи Шершуна та очільника міста Володимира Хомка.

Зловив на слові міського голову хресний батько рівненських шахистів Микола Шершун. А поки коронація перших переможців турніру пройшла у сесійній залі РІвнеради. У молодшій віковій групі корони переможців дісталися Туленіній Ілоні та Андрію Дем'янюку. Серед старших шахістів - Оксані Ярошик та Андрію Палію.

Усі короновані отримали ще й подарунки від меценатів турніру. Останні впевнені, хороша справа- стане добрим початком для нової традиції. Яка перетворить наше місто на нову столицю шахової думки.