Одна із фінансових установ міста власним коштом облаштувала дитячий майданчик на вулиці Набережній - перший, але не останній цього року. Чиновники мріють, щоб кожному маленькому рівнянину знайшлося місце в пісочниці і на гойдалці.

Їх щороку встановлюють, але все одно їх мало. У Рівному бракує дитячих майданчиків. Пані Світлана щодня долає двісті метрів аби дістатися до майданчика. Біля свого будинку одні руїни.

Допомогти взялися банкіри, вони за власні гроші побудували майданчик на вулиці Набережній. Все в рамка всеукраїнського проекту "Зробимо світ навколо нас кращим", кажуть гроші не головне, бо мова йде про дітей. І це лише початок, радіє керівництво Рівного. У планах міської влади впродовж року встановити 3 десятки таких ігрових містечок для дітей. Їх обладнають гойдалками та лавками. У захваті від нового майданчику і рівняни. Кажуть і дітям радість і батькам спокій.

Це перший ігровий майданчик цього року. Втім не останній запевняють чиновники. Впродовж трьох років обіцяють у кожному дворі встановити таку дитячу радість.