«Красивая женщина нравится глазам, а добрая сердцу;
одна бывает прекрасною вещью, а другая сокровищем».
автор: Наполеон Бонапарт

Найскладніше у житті, це за будь-яких обставин випромінювати світло і радість, перебувати у стані щастя і умиротворення. Іноді цьому необхідно вчитися все своє життя.

Променистість жінки - це особливий стан, до якого жінка приходить усвідомлено, після певних випробувань. Є два варіанти в житті: змінюватися або звикати, - і вибір завжди залишається за нами.

Жінка за своєю природою наділена величезною внутрішньою силою, саме від неї залежить майбутнє, вона може створити його власними руками. Адже промениста жінка втілює мрії в свою реальність.

Хто ж така промениста жінка?

Промениста жінка завжди дивиться на світ широко і далі. Наприклад: якщо дитина вчиться в музичній школі, вона бачить можливість, що вона буде виступати на міжнародних Фестивалях.

Промениста жінка ставить високі вимоги і планку до себе як до жінки, особистості та свого близького оточення. Промениста жінка нескінченно вірить в свої мрії і готова зробити все можливе і неможливе для досягнення своїх цілей. Вона віддана своїм цінностям і знає своє призначення в житті, вона сприймає і відчуває світ усім своїм серцем!

Промениста жінка завжди оточена успішними і щасливими людьми по життю, для неї важливо її оточення, яке впливає на її зовнішній і внутрішній клімат.

Вона не завжди може спілкуватися з деякими людьми, так як їх інтереси і цінності в житті занадто різні.

В оточенні променистою жінки, завжди є люди, до рівня розвитку яких вона хоче прагнути. Але, промениста жінка ніколи себе не буде порівнювати з іншими, вона знає свою унікальність, особливість, їй важливо залишатися собою і бути природньою.

Промениста жінка не чекає нічого від інших, вона вірить в свої бажання і готова йти завжди до них вперед, приймати рішення і брати відповідальність.

Промениста жінка приймає ситуації такими, якими вони є, так як вона цілком довіряє Всесвіту. Всі труднощі, які зустрічаються на її шляху, це її нова можливість для подальшого розвитку.

Промениста жінка часто робить те, що багато жінок не роблять (приділяє достатньо часу на макіяж, ходить в тренажерний зал, багато вчиться та пізнає нове), вона любить і поважає себе і майже ніколи не ображається, не накопичує в собі тягар образ і розчарувань.

Вона розуміє, що перед тим, як сказати чоловікові: «я тебе люблю», потрібно в першу чергу сказати «я» і знати, хто така «я».

Промениста жінка постійно вчиться і розвивається, змінюється, для неї важливо вчитися, пізнавати нове, не боятися бути різною. Вона вчиться, коли ходить по магазинах, коли спілкується і спостерігає за іншими людьми.

Промениста жінка завжди мислить позитивно і розуміє, що будь-які проблеми мають своє рішення. Вона муза для свого чоловіка, надихає, запалює, заповнює його порожнечу, створює прекрасний простір навколо себе.

Промениста жінка любить творчість і мислить творчо. Вона творчо займається приготуванням їжі, шопінгом і вивчає кулінарію, творчо проводить свій день, любить музику і усе найчудовіші прояви творчості. Адже творчість здатна розкрити в жінці її найкращі якості та таланти!

Промениста жінка завжди піклується про свою душу і про свої думки, вона прибирає в собі усе «непотрібне». В ній відсутня заздрість, лицемірство, помста. Вона постійно прагне до свого духовного розвитку.

Поруч з променистою жінкою чоловік заряджається любов'ю, теплотою, енергією, надихається підкорювати нові вершини.

Для жінки важливо більше віддавати, ніж брати, бути завжди живим джерелом для чоловіка, де він може наповнитися, відпочити, набратися сил для нових перемог та досягнень.

Промениста жінка - це дорога до щасливих взаємовідносин, адже найцінніше, коли жінка віддає свою справжню любов, свій внутрішній стан чоловіку.

Статтю підготувала Олеся Сергієнко сертифікований
коуч по стандартам ICF, ECF (життєвого балансу, взаємовідносин,
професійного розвитку), бізнес-тренер, медіатор, адвокат, директор
і засновник ПП юридичної фірми «Компроміс-Право»