Депутати Рівненської обласної ради вчора, 11 березня, на черговій сесії проголосували за відсторонення Володимира Ковальчука з посади голови обласної ради. Після цього всі заговорили про те, що "радикальний" Ковальчук зачинився у своєму кабінеті, і нібито навіть заночував там.

Володимир Ковальчук зачинився у кабінеті і до преси не вийшов. Замість нього ситуацію коментував нардеп Андрій Лозовий. Він і повідомив журналістам, що Володимир Ковальчук готує судовий позов, бо вважає, його "прибрали" незаконно. Він залишається законним головою обласної ради. А те, що сталось на засіданні сесії, - незаконно.

Читайте також: Звільнили голову Рівне нської обласної ради [ВІДЕО]

Журналісти Першого місцевого залишились в коридорі біля кабінету голови облради. Близько п'ятої години вечора звідти вийшли нардеп Андрій Лозовий, Оксана Лозова і сам Володимир Ковальчук. Кабінет зачинили, і всі разом вони покинули приміщення обласної ради.

Сьогодні ж, як повідомила прес-служба голови Рівне нської облради Володимира Ковальчука, він працює у звичному режимі згідно свого графіку.

Рівне нські журналісти навідались до кабінету "радикала".

Володимир Ковальчук пояснив журналістам, що вважає прийняте депутатами облради рішення незаконним. "За посади не тримався і не буду триматись. І звільню кабінет для тих, хто так хоче туди потрапити" - говорить він на відеозаписі.

Відео: Денис Грищук

Інна Білецька на своїй сторінці у ФБ пише, що Володимир Ковальчук до кінця робочого дня буде на робочому місці.

Ігор Мосійчук сказав, що їде.Андрій Лозовий на місці.Ковальчук сказав, шо до кінця робочого дня побуде. Все норм. Всі...

Опубліковано Інною Білецькою 12 березень 2016 р.