Понеділок: 19.04.10 І знову чупакабара! У селі Зоря Рівне нського району непроханий гість. Зустрічі із ним не витримали місцеві кури, індики та кролі. Тварин знайшли мертвими вранці мешканці села. Налякані люди твердять, це чупакабра. Ветеринари заперечують - це хижий звір.

Вівторок: 20.04.10 Півтори гривні за проїзд Квиток у тролейбусі таки подорожчає. Рівне нський міськвиконком затвердив нові вищі тарифи на проїзд електричним транспортом. Перед тим заслухавши усі сторони: пасажирів і тролейбусне підприємство. Середа: 21.04.10 Над ноу-хау поглумилися! У рівненській чотирнадцятиповерхівці, що на Дубенській, нещодавно комунальники встановили світлові датчики руху. Хотіли зекономити на електроенергії. І таки зекономили - тільки іншим чином. Два поверхи залишились без світла, бо хтось зірвав датчики живцем.

Четвер: 22.04.10 У римо-католицькій церкві святого Петра і Павла виставлені мощі святої Терези Минають часи - міняються ідоли і триває протистояння матерільного та духовного світу. На заміну закам'янілих фігур до Рівного сьогодні везуть інші реліквії. Мощі святої Терези із французького міста Лізьє виставлені у римо-католицькій церкві святого Петра і Павла для поклоніння. Свята тереза прожила лише 24 роки, протягом яких вона проповідувала, Господню любов до усіх людей.