У 2000-ому році правоохоронці так і не змогли знайти вбивць 30-річного Анатолія Муріна. Він охороняв дачу бізнесмена на вулиці Дачній у Новому дворі. 24 лютого чоловіка бачили востаннє, а вже наступного дня його знайшли мертвим на підлозі душової кімнати.

Як розповіли очевидці, загиблий був сильно побитий, а руки та ноги зв’язані. У вбитого зникли гроші та обручка. Попри всі намагання, вийти на слід убивць тоді не вдалося. Слідчі опитали сусідів, втім вони нічого не бачили і не чули. Розкрити це вбивство вдалося тільки зараз. Коли оперативники чернігівської міліції затримали головного підозрюваного у цьому вбивстві.

Вадима з Чернігова привезли до Рівного. Під час відтворення обставин злочину у будинку на вулиці Дачній, він у всьому зізнався, - розповідають у міліції. До Рівного привезли лише одного з двох підозрюваних у вбивстві Анатолія Муріна. Співучасник Вадима участі у відтворенні не брав оскільки вже відбуває довічне покарання за вбивства, скоєні в Київській та Чернігівській областях.