Добро завжди повертається. Рівнянин, Іван Лепеха один із тих, який пішов захищати свій рідний край - добровольцем. Однак, повернутися додому цілим та не ушкодженим не вдалося. Оговтатися після поранення допомогли небайдужі. Тож тепер колишній військовий сам простягає руку допомоги. Про незламний оптимізм та силу підтримки - далі у сюжеті.

Рівнянин Іван Лепеха вже у свої 25 відчув гіркий смак життя. З київського майдану спонтанно, не попередивши нікого з рідних, разом з однодумцяими вирушив на Схід - боронити рідну землю.

Служив у батальйоні "Айдар". Упродовж року відчув усі тонкощі військової служби на передовій. Демобілізації чекав з нетерпінням. Біда наздогнала вже напівшляху додому.

Після цього життя Івана Лепехи кардинально змінилося. Лікарняна палата, медсестри, операції. Своєю підтримкою і турботою рідні та небайдужі волонтери поставили бійця на ноги. Та навіть повернувшись додому, до мирного життя - кожного дня згадує товаришів, які залишилися там, які полягли за Батьківщину.

Ставши на ноги, Іван зрозумів, що й сам повинен віддати сторицею. Тож всіма можливими способами допомагає тим, хто цього потребує: і хворим діткам, і тим, хто так само відчув на собі жах війни.

А ще чоловік упевнений - зробив не все, що міг для захисту країни. Тож планує продовжувати військову кар'єру. Вступатиме у військову академію.