Пориньте у світ справжньої, ароматної кави, відчуйте її магію і приємний смак. Відкрийте для себе палітру смаків кави та напоїв на основі еспресо. Пропонуємо якісний продукт і гарантуємо завжди свіжу каву. Ми самостійно створюємо купажі, що підкреслюють аромат вишуканої арабіки і міцність робусти, для того, щоб Ви могли насолодитися ароматом Вашої улюбленої кави.

Кав’ярня "Бонара" — смак справжньої кави. Це той бальзам, що надає атмосфері лірики і загадковості, затишку і комфорту, додає впевненості, допомагає сказати все і простою мовою.

У нашій затишній кав’ярні ділові люди призначають зустрічі, студенти приходять, щоб перекусити гарячими паніні. А для тих, хто поспішає бере каву з собою. Ввечері, любителі романтики можуть посидіти при свічках, випити ароматну каву латте, мокачино або обрати улюблений чай.

Кав’ярня "Бонара" реалізує вагову каву за цінами виробника власного обжарювання. Це значить, що ви отримаєте якісне свіжообсмажене зерно, а значить ароматну каву.

Щопонеділка безкоштовна дегустація кави з 10-11 ранку. Цього дня Ви зможете придбати вагову каву зі знижкою - 5%.

Кава на будь-який смак, але настрій неодмінно бадьорий, гарантує ввічливий персонал кав’ярні "Бонара". Кав’ярня "Бонара" — смак справжньої кави!

Нашу каву можна скуштувати в кав'ярні

м. Рівне вул. ак. С.Дем'янчука 1 а. (напроти радіозаводу)

а також точки продажу:

ТРЦ "Чайка" 0 поверх біля супермаркету "Сільпо"

Магазин "Наш край" по вул. Міцкевича.

магазин "Колосок" по вул Соборній.

pic