Прекрасна, ніжна, загадкова, наполеглива, турботлива, чарівна – все це без тіні сумніву можна сказати про кожну з нас. І от наближається той день, коли лавину вище названих компліментів повиненна чути кожна жінка. Всі ми розуміємо – 8 березня на носі. Про те, як підкріпити свої слова любові та оригінальні компліменти чудовим подарунком ми розповімо у нашому огляді. Тому переходимо від слів до справи й обираємо подарунок для наших матусь, бабусь, сестер, дружин, дівчат, подруг.

Магазин «Все для рукоділля»

Конкуренцію діамантам, золотим прикрасам або ж заморському відпочинку може скласти лише подарунок, зроблений власними руками. Саме така річ буде нагадувати дорогій для вас жінці про ваше трепетне ставлення, а час, витрачений на створення такого подарунка, без зайвих слів говоритиме про вашу любов до неї.

Чудовим hand-made подарунком на 8 березня стане в’язаний, вишитий або ж оздоблений іншими декоративними елементами чолох для мобільного телефона.

Також радимо вам змайструвати невеличку м’якеньку подушку, гарантуємо, що лежачи на ній дорога вам жінка справді зрозуміє наскільки сильно ви її любите, адже, ви прагнете, щоб вона справді відпочивала.

Крім того, ви можете подарувати оригінальний аксесуар (намисто, ланцюжки для декорування одягу, брошки), який, звісно, ж буде власного handmade виробництва. Впевнені, вам сподобались наші ідеї, але у вас виникло запитання. Де придбати матеріали для подарунка за доступною ціною та широким асортиментом?

Звертайтесь у магазин «Все для рукоділля», який пропонує широкий асортимент товарів для шиття, в’язання та вишивання.

Саме тут ви знайдете:

1. Гудзички для будь-якого стилю одягу. 2. Нитки для шиття, в’язання й вишивання. 3. Спиці, гачки, голки. 4. Замочки для одягу. 5. Мереживо на будь-який смак. 6. Атласні та декоративні стрічки. 7. Бахрому, зажими та інші необхідні матеріали для гардин. 8. Тканини для вишивання. 9. Схеми для вишивання бісером і нитками. 10. Матеріал для підкладок, флізелін, дублірин. 11. Пряжки, застібки, гачки. 12. Брошки, намисто, ланцюжки для декорування одягу. 13. Фурнітуру для сумок. 14. Бісер, паєтки, стрази, аплікації тощо.

Увесь цей handmade рай чекає вас за адресою: м. Рівне , вул. Орлова, 2 (магазин «Стефані») або м. Рівне , вул. Чорновола, 10, 2 поверх (магазин «Вікторія»).

Телефонуйте: (097) 08-63-154.

E-mail: kovalelenapetrovna@gmail.com

Майстриня Анна Марчук

Ви прагнете здивувати вашу маму, дружину, наречену, сестру справді дорогим, оригінальним і екслюзивним подарунком, який вона пам’ятатиме та носитиме роками? Як вам ідея подарувати на 8 березня неймовірної краси вишиванку, або ж оригінально оздобені вишивкою сумочку або туфлі. Краса нашої української вишивки вражає. Її оцінив увесь світ і саме одяг, оздоблений нашою вишивкою продовжує завойовувати популярність закордом, а дизайнери все частіше використовують наші вітчизняні орнаменти у своїх колекціях.

Підкреслити індивідуальність своїх коханих та рідних жінок допоможе подарована вами вишита сорочка. Це не лише річ гардеробу, а й частинка спогадів про людину, яка її презентує . Такий незвичайний подарунок можна замовити у Анни Марчук. Одягнувши такий подарунок кожна жінка відчує не лише задоволення та піднесений настрій, а й тепло і любов, з якими були зроблені такі речі.

Крім того, Анна Марчук незвичайна майстриня, вона Творча особистість з великої літери, яка перетворює всі елементи нашого з вами гардеробу у вивтори вишивального мистецтва. Як оригінально й чарівно виглядають вишиті сумочки, туфельки, еспадрильї, краватки, закладки для книг. Впевнені, що обраний вишитий подарунок у Анни Марчук не лише принесе радість, виділить із натовпу його власницю, а й запам'ятається назавжди.

Майстриня Анна Марчук пропонує сучасні авторські вишиванки ручної роботи. Сукні та блузи вишиті нитками і бісером, чоловічі й дитячі вишиванки. Сучасний крій у поєднанні з автентичною вишивкою роблять кожну роботу Анни Марчук неймовірною. Стиль, неповторність і оригінальність — все це втілюють вишиванки Анни Марчук.

Переконатись у цьому ви зможете, завітавши до магазину Анни Марчук за адресою: м. Рівне , вул. Соборна, 65.

Або ж зателефонувавши: (050) 690-48-02.

Побачити шедеври також можна на сайті: http://www.annamarchuk.com.ua/

У соцмережах: http://fb.com/AnnaMarchuk7778

www.facebook.com/annamarchukhandmade

E-mail: anna7778@gmail.com

Кав’ярня «Анюта»

Як чудово, що 8 березня – казковий день, і ще й на додачу вихідний, тому можна справді відпочити й присвятити цей день дорогим, рідним вам жінкам. Все-таки на дворі уже весна, а гідрометцентр обіцяє нам сонячну погода можна сміло вирушати на прогулянку весняним містом. Проте, навіть в чудову погоду можна трішки змерзнути. Ну і як тут не зайти на чашечку запашної кави, чаю або ж капучіно прямісінько у самому центрі Рівного. Пропонуємо вам зупинити свій вибір на кав’ярні «Анюта». Демократичні ціни на напої, смачна випічка до кави, хороший сервіс і усміхнені працівники – все це однозначно допоможе вам зігрітись прогулюючись містом 8 березня. Ви також можете взяти каву з собою.

Крім того, на інтернет-ресурсах Рівного вдосталь позитивних відгуків про смачну каву, лате та еспрессо у кав’ярні «Анюта». Тому спробуйте довіритись відгукам рівнян і відвідати цю кав’ярню.

СМАЧНА КАВА У КАВ’ ЯРНІ «АНЮТА» за АДРЕСОЮ: м. Рівне вулиця Короленка, 2

Контактний тел.: (096) 812-64-22, (098) 522-44-11



pic

Святкуйте 8 Березня разом з ZARINA!

Бажаєте подарувати своїй коханій, мамі, донечці прикрасу, яка буде надихати і радувати кожного разу, коли її одягатимуть? Чи підібрати зручний і актуальний ювелірний виріб на кожен день? Поєднайте ці бажання разом з Ювелірним Домом ZARINA – адже напередодні 8 Березня до кожної покупки від 5000 грн. Ви отримаєте гарний подарунок – срібний браслет-оберіг з зіркою. Вишукані прикраси з яскравою зіркою Алатир – могутнім оберегом, що поєднує в собі силу чотирьох стихій – води, вогню, землі та повітря личать і жінці, і зовсім юній леді.

Даруйте зірки щастя!

Колекція «Зірка від ZARINA» – шедевр ювелірного мистецтва з глибокою символікою, основаною на традиціях наших предків. Завдяки особливій ромбовидній огранці каменів, розробленій Ювелірним Домом, восьмикутна зірка в кожному виробі виглядає казково! Вона дарує відчуття чарівності, неповторності і величності. Кожна прикраса з таким символом стане незабутнім подарунком для жінки, що, беззаперечно, і сама відчує себе зіркою! Яскраві прикраси – те, що потрібно навесні

Якщо Ви бажаєте знайти альтернативу діамантам – обирайте кольорове коштовне каміння! Полум’яні рубіни, вишукані сапфіри, розкішні смарагди – наодинці чи в поєднанні, вони додають кожному образу особливого шарму. Обираючи прикраси для дівчинки – зверніть увагу на дитячу колекцію прикрас, в якій втілено дитячі мрії: чарівні квіти, веселі звірятка, герої мультфільмів оживають в прикрасах ZARINA. Вже на початку весни вони принесуть маленькій леді сонячний настрій, радість від гарної прикраси (може навіть першої) і відчуття безмежного щастя! Для молоді саме час обирати сучасні форми та сміливі лінії. Крім того завжди залишаються актуальними в якості подарунку на 8 Березня підвіски у вигляді ключика, серця чи безкінечності – символів щирого кохання.

Який би ювелірний виріб ви не обрали, він завжди нагадуватиме коханій про Ваші почуття і той день, коли вона його отримала. Такі теплі моменти пам’ятають все життя, будьте певні!

Приємний бонус - до 8 березня в Ювелірному Домі ZARINA будь-яку прикрасу можна придбати зі святковою знижкою -8%! Поспішайте обрати серед яскравих каблучок з розкішними зірками, діамантових сережок, стильних срібних виробів саме той, що Вам до душі!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Макарова, 23, ТРЦ Екватор, м-н ZARINA, тел. 68-32-47, 063 979 8915. http://zarina.ua/

Mайстер перманентного макіяжу

А ще як часто нам жінкам хочеться зробити собі приємний подарунок, і присвятити час для догляду за собою. Крім того, зима здає свої позиції, і ми перестаємо кутатись у теплі шарфи й насувати на очі м’які шапки.

Саме напередодні весни найбільшу увагу потрібно присвятити вигляду свого обличчя. Адже чіткий контур брів, виразні очі, спокусливі губи – все це прикраса й зброя кожної жінки. Для того, щоб дорога для вас жінка була у всеозброєнні або для себе коханих подаруйте візит до майстра перманентного макіяжу Марини.

До вашої уваги широкий вибір кольорової гами. А досвідченний майстер Марина зможе дібрати оптимальний варіант форм і пігментів відповідно до вашого кольоротипу й форми обличчя.

Ціна: 600 грн. без знижок.

Крім того, ви можете розраховувати на систему передсвяткових знижок, яка завжди діє ! Отож, поспішайте! 8 березня уже на носі.

Звертайтесь за адресою: м. Рівне , вул.С.Бандери, 26-В, "Діловий центр", 2 пов., Каб.18

Графік: Пн-Сб - 9.00-17.00

Запис за телефоном: (098) 98-99-079