Усі вони втратили додаток В.о. перед назвами власних посад і стали повноправними членами команди Василя Берташа. Останній стверджує, роботи буде багато - плани масштабні, далекоглядні хоч і не завжди оригінальні.

Добре забуте старе повертається. Керівництво Рівне нщини взяло зобов'язання на п'ятирічку: із дотаційної область має стати прибутковою. Інакше чоловіча гідність губернатора постраждає.

Якщо план п'ятирічки виконають - Рівне нщина стане центром залучення інвестицій, ділової активності та інноваційних технологій, культури і туризму та потужного сільського господарства. Зводити "Західну браму" допомагатимуть заступники - кожен за своїм напрямом.

Перший заступник Анатолій Юхименко опікуватиметься економікою, Юрій Кічатий - соціальною сферою. Залишений нинішньому губернатору у спадок від попередника заступник з питань промисловості, житлово-комунального господарства і будівництва Володимир Новак з новим керівником обіцяє новий рівень роботи.

Не змінило господаря і крісло керівника апарату облдержадміністрації, ним залишився Андрій Лавренчук, який планує подбати про належне матеріальне забезпечення установи та гідну оплату праці держслужбовців. А новий і наймолодший "гуманітарний" заступник губернатора Олексій Губанов зібрався підвищити культурно-освітній рівень мешканців Рівне нщини. І зі справжнім юнацьким запалом пообіцяв: наша область прогримить на весь світ.

Новопризначені заступники цієї п'ятниці уже представили новопризначених керівників районів. Проте, досі на нового голову очікує Рівне нський. У середу, 21 квітня Василь Берташ обіцяє розглянути кандидатури заступників районних голів, а ще за тиждень - закрити усі кадрові питання.