"Чи можна їсти попкорн без тарілки і як списати, щоб викладач "не спалив?" - відповідь на ці запитання ви знайдете у другій частині випуску "лайфхаків" для спудеїв.

1. Смакуємо їжею без тарілки

Немає зайвого місця на столі для тарілки з попкорном або ж навіть самої тарілки? Не хвилюйся,студенти знайшли спосіб як усунути цю проблему. Швидко і не потрібно після себе посуд мити ;)



pic

2. Як списати у будь-якого викладача?

Часто спудеї не мають часу на підготовку до екзамену чи просто не впевнені у власних силах. Тоді на підмогу приходять вони – «шпаргалки». «Лайфхаки» від старшокурсників дивіться далі на фото.



pic

pic

pic

3. Як легко прокинутись зранку?

Щоб швидко прийти в себе, виконайте декілька простих дій: примружте очі зі всієї сили на 20 секунд, а потім відкрийте їх. Після такої процедури знову не заснеш, тому можеш вставати.



pic

4. Як вкласти до валізи більше речей, ніж планували?

Головна проблема майже у всіх студентів, які навчаються не у рідному місті – як помістити всі необхідні речі у валізу. У мене для вас знайдеться порада: скручуйте речі в рулони. Тоді на третину більше поміститься речей та ще й залишаться цілими і не зім’ятими.



pic

5. Банани без плям

Молодому організму, безумовно, потрібні вітаміни. У більшості студентів улюбленим фруктом – є банан. Але по при свої плюси, присутній великій мінус – швидко псується . Щоб вберегти фрукт від появи чорних плям, бережи банани у зв’язці .



pic

Читайте також першу частину "лайфхаків"