Догляд за тілом обов'язковий, як і догляд за обличчям, волоссям. Кожна дівчина бажає виглядати завжди красивою і доглянутої, і догляд за тілом є невід'ємною частиною цієї краси.

Правильний догляд за тілом дозволяє шкірі залишатися молодою, пружною, і ніжною на довгі роки. Ось заради цього багато дівчат прикладають масу зусиль, щоб досягти бажаних результатів по догляду за тілом. Але потрібно пам'ятати про те, що догляд за шкірою тіла вимагає від вас баланс здорового харчування, і різні фізичні навантаження.

Під словом «догляд» ми маємо на увазі не тільки косметичний набір, який знаходиться у нас у ванній кімнаті. Ось помічники для ідеальної шкіри:

1. Сауна або лазня. Про користь цієї процедури можна говорити нескінченно. Покращує кровообіг, виводить шлаки, прискорює обмін речовин, видаляє ороговілі клітини ... Якщо ви хочете, щоб ваша шкіра була молодою, пружною і еластичною, відвідуйте сауну якомога частіше. Найкраще - раз в 1-1,5 тижні.

2. Контрастний душ. Йому можна з упевненістю приписати практично всі достоїнства сауни і лазні.

3. Лосьйон для тіла. Лосьйон просто незамінний у ванні, так як після водних процедур шкіра позбавлена захисту. Втирати його слід круговими рухами, особливо ретельно масажуючи лікті і коліна, де шкіра суха і жорстка.

4. Фізичні навантаження. Не тільки прискорюють обмінні процеси в клітинах, але роблять шкіру еластичною. Жіночий організм - це не гармонь: потовстішаю - схудну. Важливо контролювати свою вагу, так як шкіра дуже страждає від різких «схуднення» і «потовстіння».

До того ж, кожне заняття - це потужний приплив кисню, так необхідного для нашої шкіри.

5. Скраби для тіла. Щоб позбавиться від омертвевшіх клітин по всій шкіри тіла, існують дуже ефективні скраби для тіла. Після застосування скрабу, шкіра вашого тіла стає чистою, ніжною і шовковистою. Але догляд за сухою шкірою тіла свідчить про те, що не всі скраби підійдуть для сухої шкіри тіла, а тільки спеціальні.

6. Обгортання шкіри. Наприклад, обгортання з водоростей, дає очищающий і зволожуючий ефекти. Шкіра тіла стає м'якою і ніжною, а ще такий догляд за шкірою тіла сподобається вам саме своєю неординарністю.

Існує також обгортання з бруду, теж дуже цікаве на перший погляд. Ця процедура дозволить вам відтворити глибоке очищення вашої шкіри, плюс насичення шкіри тіла вітамінами і мінералами. Якщо у вас проблемна і запалена шкіра, то грязьове обгортання вам відмінно підійде.

Зараз ще з'явилося антицелюлітне обгортання тіла, яке дозволить вам скинути зайву вагу. Шкіра тіла поступово вирівнюється, набуваючи зовсім інші форми.

7. Бавовняна білизна або термоізолююча - взимку. Використання синтетичної білизни загрожує шкірі подразненням, свербінням, іноді - алергією. Крім того, воно порушує тепловий обмін, утримує піт і не дає шкірі дихати.

Звичайно, домашній догляд за тілом потребуватиме певних тимчасових витрат, але не так багато як здається, особливо якщо виконувані процедури стануть звичкою.

pic

pic