Саме під такою назвою пройшов вечір народного літературного об єднання Поетарх, який відбувся в рамках благодійного марафону "З вірою в майбутнє". Найактивніші члени літоб'єднання презентували рівнянам свої творчі здобутки за останній рік.

"Повінь весни, повінь любові" - вечір під такою назвою відбувся у Палаці дітей та молоді в рамках благодійного марафону "З вірою в майбутнє". Свої найкращі твори за останній рік презентували члени народного літературного об'єднання "Поетарх".

Активних учасників "Поетарху" - трохи більше, ніж два десятки. У такому тісному творчому колі і думають, і відчувають схоже. А мова поезії єднає всіх. У колективі комфортно і дівчатам, і хлопцям, хоч їх тут і небагато. Під час вечора і чоловіча, і жіноча частини "Поетарху" говорили про кохання - а мову поезії гармонійно доповнювали звуки фортепіано, гітари та саксофону, а також пристрастний танець.

Упродовж години - найкраще з творчості "поетархівців" за останній рік. Батьки, знайомі та друзі захоплено слухають, жваво реагують - а дехто саме після таких вечорів вирішує і сам приєднатись до колективу. Незмінний керівник "Поетарху" Тетяна Горбукова каже: раніше молодь мала більше вільного часу, перші "поетархівці" могли й ночувати в Палаці залишатись.

Проте, зауважує, справжні обдаровані натури були тоді, є і зараз. А для таких потреба слова - життєво важлива. - Поетичні люди високої душі залишаються, - зауважує Тетяна Горбукова. - І мені дуже приємно, що вони творять, незважаючи ні на що. Хай навіть і недосипають - як, власне, всі поети.