Шістьох випускників Палацу дітей та молоді, на підтримку яких і проводиться дійство, привітали марафонівці минулих років. Настоятель Свято-Воскресенського Собору благословив дітей та всіх присутніх на початок доброї справи. Не обійшлося і без святкового концерту. Гостей розважав зразковий ансамбль народного танцю "Дружба" та молодіжний оркестр народної музики.

Жива музика усього світу. Такий репертуар вихованців народного молодіжного ансамблю „Меридіан”. За 30 років діяльності з нього вийшли знані естрадні виконавці.

Солістки „меридіану” старшокласники та студентки. Марина Костючок співає в ансамблі півроку, але вже має успіхи, мріє навіть власну школу мистецтва відкрити. Художній керівник меридіану Юлія Тимочко намагається поєднувати різні стилі в своєму ансамблі, але блюз поза конкуренцією.

У палаці дітей та молоді з легкістю опановують і „танець живота”. Вчать майстерним вихвилясам у клубі східного танцю "Орхідея". Його вихованки з честю представляють ансамбль в рамках благодійного марафону.

Мистецтво танцю живота не диктує обмежень за віком чи комплекцією. Щоб опанувати мінімальну програму достатньо великого бажання і лише трохи часу та зусиль, кажуть танцівниці.

Свого захоплення концертними номерами не приховували й глядачі. Кожен виступ публіка проводжала оплесками.

Є в ПДМі і секонд хенд. Але новий і досі небачений. Виставу під такою назвою важко зрозуміти розповідає її режисер. Вона має філософський зміст.

Зіграти майстерно було нелегко і головним героїням. Кажуть, готувалися добрих півроку, тому постійні репетиції таки дали результат.

Виставою „секонд хенд” благодійний марафон „З вірою в майбутнє” не завершився. У програмі ще багато різноманітних виступів. Організатори планують до 25 квітня показати весь золотий фонд Палацу дітей та молоді.