Вони разом із акторами театру ляльок влаштували для рівненської малечі таємничу та небезпечну подорож до чарівного лісу. Втім прагнули не залякати дітей а тільки навчити - як слід правильно поводитися у складних ситуаціях.

"Не ходіть малята, в Африку гуляти!" - Втім не страшний Бармалей і не такими словами зустрічали у рівненському театрі ляльок дітей, які прийшли на прем'єру вистави "пригоди у чарівному лісі". Це - чергова спільна робота управління з надзвичайних ситуацій та рівненських лялькарів. Які впевнені, саме ігровими небезпечними ситуаціями зможуть примусити наймолодших рівнян зрозуміти як поводитися у складних ситуаціях.

Подорож Соні та Андрійка до чарівного лісу - примушує затамувати подих усіх маленьких глядачів. Отруйні гриби, підступне вогнище, ламка крига та дикі звірі - усе це переживають разом і діти і їх батьки. Актори впевнені - ідея вистави чудова.

Не вдавалися у такі професійні нюанси ні діти ні їх батьки. Вони щиро переживали за героями вистави та вчилися як треба поводитися в лісі. А Найактивніші вже ділилися набутим життєвим досвідом.