Нова весна – нові тренди. У всіх б’юті-сферах змінюються напрямки, які пропонують нам новинки. Макіяж – не виняток. Який колір нині в топі та що повертається знову в моду – читайте далі.

Найголовніше, чого вимагали світові стилісти від модниць протягом 2015 року – це натуральність. Звичайно, бути справжньою у всьому, а не лише в макіяжі. У 2016 році ця тенденція не втрачає своєї важливості, навпаки – стає головною.

Макіяж обличчя матиме завдання створити вигляд ідеальної шкіри. Не потрібно малювати матове лице, яке надає ефект ляльки. Жива шкіра, яка має природній блиск, – ось головний тренд весни 2016 року. Проте, це зовсім не означає, що контурування виходить з моди, залишається стробінг (техніка макіяжу, в якій надається або забирається об’єм лиця за допомогою хайлайтера, без допомоги бронзера).



pic

Макіяж брів залишається без змін. У моді будуть широкі хлопчачі брови. Головне пам’ятайте: не перестаратись з довжиною, обов’язково враховуйте особливості вашого обличчя.



pic

Макіяж очей йде в ногу разом зі стилем сучасних студенток, та й не тільки. Наше життя набирає швидкий темп: навчання, хобі, робота і т.д. Деколи навіть не вистачає часу для ідеального макіяжу. Саме тому, цієї весни дозволяється легка необережність.

Також кажемо «До побачення» підводці нижньої повіки, на заміну прийде делікатна «розтушовка». Цікавим акцентом буде кольорова туш, яка надає вашому образу незвичайності.



pic

Що ж до макіяжу губ, то не бійтеся робити акцент на помаді. Навпаки, це допоможе вам економити час на інших ділянках обличчя. Загалом у 2016 році трендом стане підбір помади під колір одягу. Після піку своєї популярності у 1980-х роках блиск для губ знову в моді. Він був у Christopher Kane на бровах, у Nina Ricci на повіках та у David Koma на щоках.