Понеділок: 12.04.10 День жалоби у Рівному У знак скорботи за загиблими в авіакатастрофі під Смоленськом - президентом Польщі Лехом Качинським, його дружиною та всією державною делегацією - в Україні указом глави держави скасовано усі розважальні заходи і приспущено державні прапори. Рівняни після поминальної неділі запалюють під стінами католицького храму свічки пам'яті. Польська громада Рівного не сама у своїй скорботі.

Вівторок: 13.04.10 Царська хвороба простих смертних На гемофілію - спадкову недугу, за якої не зсідається кров - хворіють звичайні українці, в тому числі й рівняни. І ліків для них катастрофічно бракує. Рятує тільки один препарат, на виготовлення порції якого потрібна кров одразу кількох донорів. Допомогти хворим на гемофілію щороку беруться благодійні організації. І завдання перед ними стоїть непросте. Середа: 14.04.10 10 мільйонів гривень за два тижні Саме стільки до 1 травня повинно віднайти комунальне підприємство "Теплотранссервіс" аби розрахуватися із постачальниками за спожитий газ . Комунальники стверджують - цей борг на совісті більше семи тисяч рівненських споживачів. Які ризикують залишитися не тільки без гарячої води влітку, але без принад каналізації вже сьогодні.

Четвер: 15.04.10 У Рівному стартував п'ятнадцятий благодійний марафон "З вірою в майбутнє" Те, про що так багато говорилося, влилося у міські будні святковою ходою і дитячими сподіваннями у щирість та щедрість дорослих.

П'ятниця: 16.04.10 Хотіли як ліпше - вийшло як завжди Цивілізація прийшла на дороги Рівне нщини і почала зникати з узбіч. Мешканці Білої Криниці мало не залишилися без світла через розширення траси. Шляховики розкопали дорогу аж до електричних стовпів і ті почали падати. До біди не дійшло, але й добра селяни вже не чекають.