З нагоди відкриття II зимових Юнацьких Олімпійських ігор, які прийматиме норвезький Ліллехаммер, в ДЮСШ №1 м.Рівного відбулось Свято Олімпійського прапора, яке традиційно проводиться в нашій державі на честь Олімпійських ігор, Юнацьких Олімпійських ігор, Європейських ігор.

Ця спортивна школа вибрана не випадково, адже тут протягом багатьох років готується резерв збірної команди України з фрістайлу (акробатика). Вихованцями школи в різні роки були учасники зимових Олімпійських ігор Тетяна Козаченко, Олена Юнчик, Юрій Стецько, Ольга Полюк, Анастасія Новосад. І, навіть Антон Кушнір та Алла Цупер, які на останніх зимових Олімпійських іграх принесли 2 золоті нагороди у фрістайлі збірній команді Білорусі, також є вихованцями ДЮСШ № 1 м.Рівне .

Знаючи, що в програмі змагань з фрістайлу зимових Юнацьких Олімпійських ігор немає дисципліни «акробатика» тренери спортшколи впроваджують нову для них та учнів дисципліну «слоупстайл» і впевнено заявляють, що через чотири роки поборються за путівки на IIІ зимові Юнацькі Олімпійські ігри уже в «слоупстайлі».

В урочистостях з нагоди відкриття II зимових Юнацьких Олімпійських ігор взяли участь Петренчук Микола Васильович – голова Відділення НОК України в Рівне нській області, Заяць Юрій Теодорович - начальник відділу спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому, Досова Галина Петрівна – Заслужений тренер України з фрістайлу, а також, учні ДЮСШ їх батьки та тренери.

На згадку про свято Микола Петренчук вручив колективу школи олімпійський календар та спортивну літературу, а всі учасники свята отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівне нській області.

pic

pic