Саме стільки до 1 травня повинно віднайти комунальне підприємство "Теплотранссервіс" аби розрахуватися із постачальниками за спожитий газ . Комунальники стверджують - цей борг на совісті більше семи тисяч рівненських споживачів. Які ризикують залишитися не тільки без гарячої води влітку, але без принад каналізації вже сьогодні.

В туалет на двір. Рівне нські вулиці можуть перетворитися на громадську вбиральню Працівники Рівне облводоканалу відключають каналізацію злісним неплатникам. Перед тим попереджають боржників особисто.

Борг рівнян за спожиті послуги перетнув позначку у 32 мільйони гривень. Спробували змусити людей платити по-доброму: дзвінками та попередженнями, утім не допомогло. Тепер просто перекривають водовідвід.

Процедура відключення проста і займає лише 20 хвилин. Майстри піднімаються на горище, у каналізаційному стояку за допомогою спеціальної апаратури знаходять потрібну квартиру.

Керівництво рівнеоблводоканалу переконане це єдиний спосіб змусити людей розрахуватися з боргами. Лише після цього боржники погоджуються платити.

Щоправда, навіть сумлінні платники проти відключення каналізації. Мовляв, комунальні платежі забирають чи не всю зарплатню рівнян.

Без води людина живе не більше 5 діб перевірено науковцями. Скільки часу зможе прожити без каналізації невідомо, тому комунальники не радять влаштовувати такі експерименти рівнянам.