1 вересня виповниться рік з моменту виходу оновленої програми “Небесна колискова” на ТРК Рівне 1. Це чи не єдина програма в Україні, героями якої стали більше двохсот дітей міста та області.

Вже перші випуски програм були достойно відзначені на Всеукраїнському Фестивалі Кіно та Телебачення “Кришталеві джерела”. Свій так званий день народження програма святкуватиме, як завжди разом з дітьми - 1 вересня.

За цей час у програмі відбулися деякі зміни: у Римзика – головного героя, з’явився товариш - кіт Мося, а дітки тепер не просто розповідають казки, а відтворюють їх за допомогою танців, костюмів та додаткових декорацій. 
“Небесна колискова” – за цей час стала ближчою до дітей: ексклюзивні диски “Небесна колискова”, футболки, кульки отримали близько 1000 дітей у подарунок.

Завдяки тому, що у команді знімальної групи працюють лише молоді та енергійні люди, які вдало передають свій творчий порив дітям, і навпаки, черпають від дітей їхню дику енергію, “Небесна колискова” 1 вересня, таки візьме ранець на плечі, і разом з дітками піде до школи.