Всі блага цивілізації придумали люди з високим інтелектом. Розумні люди "записували" свої імена в історію і змінювали хід подій. Але які відмінні риси притаманні людям високого розуму. Вчені виділили 6 рис характеру, які характеризують інтелектуалів.

 Якщо ви себе не зараховуєте до інтелектуальної еліти, то вчені говорять, що ці риси характеру вказують на високі розумові здібності людини. Перевірте себе, може і ви здатні змінити хід історії?

Ознака 1 - зацікавленість в знаннях. Інтелектуальні люди звикли отримувати розумову користь з усього, що вони роблять.

Ознака 2 - допитливість. Якщо у них в голові крутиться якесь питання, вони не залишать його без відповіді і будуть шукати рішення до переможного кінця.

Ознака 3 - дар пророцтва. Не думайте, що розумні люди мають надприродні здібності. Просто вони вміють добре аналізувати, спостережливі і уважні до деталей, тому передбачають хід подій. Ще в розмові вони можуть закінчувати фрази співрозмовників, вгадувати кінцівки фільмів і книг.

Ознака 4 - зважують "за" і "проти" під час прийняття рішень. Імпульсивність - не їхня перевага, щоб прийняти якесь рішення інтелектуали будуть довго аналізувати вихідні дані.

Ознака 5 - вважають за краще тишу і самотність. Багато хто вважає їх замкнутими, але для розумних людей бути на самоті і в тиші - життєва необхідність. Через те, що мозок інтелектуалів постійно активно працює, вони не можуть переносити навколишній шум.

Ознака 6 - люблять шоколад. Інтелектуали - справжні любителі шоколаду. Просто флавонол в цьому продукті допомагає мозку активніше працювати.

Як день тижня впливає на наш настрій?

Як перестати нервувати через проблеми і навчитися легко їх вирішувати

5 продуктів від сонливості. Що їсти, щоб бути бадьорим та активним