Смерть 5-річного хлопчика, скандальні результати експертизи тіла, зрештою акції протесту у Рівному. Тепер рівняни не лише пильно стежать за розвитком розслідування смерті дитини у Рівненській обласні дитячій лікарні. Активісти та небайдужі жителі Рівного починають висвітлювати інші не менш шокуючі "лікарські" історії.

Рівне нський активіст Олександр Петровський на своїй сторінці у ФБ пише, що і раніше фіксував факти невідповідності між заявами працівників управління охорони здоров'я та... дійсністю. На підтвердження своїх слів рівнянин додав відео.

"Наша війна з сімейством Думановських почалась 15 лютого 2012 року після заяви заступниці начальника управління охорони здоров'я Думановської про те, що онкохворі діти Рівне нщини забезпечені ліками на 80% і волонтери та батьки не володіють ситуацією, і це коли у відділенні онкогематології не було навіть фізрозчину," - прокоментував відео Олександр Петровський.

Мар'яна Рева Yulia Kutyk Благодійний Фонд "Скарбниця Надії" Наша війна з сімейством Думановських почалась 15 лютого 2012 року після заяви заступниці начальника управління охорони здоров'я Думановської про те що онкохворі діти Рівне нщини забезпечені ліками на 80% і волонтери та батьки не володіють ситуацією, і це коли у відділенні онкогематології не було навіть фізрозчину. За брехню різними чиновниками управління ще нікого не покарано. Я вважаю Управління охорони здоров'я Рівне нської ОДА обітєлью зла. Вони навіть "Джека-потрошителя" виправдають, хоча ні - ВЖЕ ВИПРАВДАЛИ і про це я скоро розповім .

Опубліковано Олександром Петровським 24 січня 2016 р.