Дорогу ремонтують - каміння летить. Рівненські автомобілісти бояться їздити відремонтованими вулицями міста, кажуть від каміння, яке летить з-під коліс страждають не лише автівки, а й перехожі. Адже передбачити, де зупинаться дрібний щебіль не можливо. Побоюються рівняни і за каналізаційні колектори, мовляв після дощу камінці ще більше їх позабивають. Комунальники і шляховики виправдовуються, ремонтують дороги за новими технологіями. А дрібний щебінь з-під коліс справа тимчасова.

Нові методи ремонту рівненських доріг не до душі місцевим водіям. Автомобілісти переконують, якість вулиць не поліпшилася, навіть навпаки свіжовідремонтовані ділянки намагаються об’їхати десятою дорогою.

Солідарні з автомобілістами і пішоходи. Адже каміння з - під коліс не рідко долітає і до тротуарів.Натомісь шляховики запевняють. дорогу ремонтують за найновішими технологіями. Навіть шкідливого гудрону при в роботі не використовують. Замість нього асфальт вкривають шаромо водно - бітумної емільсії. А вибивання дрібних камінців - явище неминуче, обіцяють за місяць такого вже не буде.

Шляховики обіцяють цьогоріч з ремонтом доріг за такою технологією завершено. Тож водії зможуть передихнути - до наступного року.