Вівторок: 06.04.10 В урочищі Гурби вшанували пам'ять героїв УПА Сюди, вже вкотре, з'їхалися українські патріоти аби вшанували пам'ять героїв УПА, які у далекому 44-му загинули тут у нерівному протистоянні з військами НКВС. Разом із завзятими націоналістами своє випробовування на національну свідомість проходила і нова рівненська влада.

Середа: 07.04.10 Найдешевше вбивство у Рівному нині коштує 670 гривень Саме таку ціну платять жінки аби позбутись небажаної вагітності. Медики кажуть, основні причини такого дітовбивства це матеріальна скрута, молодий вік майбутніх мам та небажання мати дітей через наявність у сім'ї вже кількох чад.

Четвер: 08.04.10 Житловий комплекс "Золота Підкова так і не приніс щастя його майбутнім мешканцям. Більше того, депутати Рівне ради впевнені, забудовник просто ошукав людей та кредитора. Що робити з застійною забудовою вирішували на черговій сесії Рівне ради.

П'ятниця: 09.04.10 Вшанувати померлих дорого! На ринках Рівного активізувалися продавці штучних квітів ті іншої так званої поминальної атрибутики. Ціни високі, але люди купують квіти та вінки, аби у поминальну неділю прикрасити ними могили рідних.