Щоправда тимчасово і традиційно цілком мирно. Тут проходять дні учнівського самоврядування під назвою "Дні дублера". Хто і як самовиражатиметься на керівних посадах закладу бачили наші кореспонденти.

Декілька днів Міським Палацом дітей та молоді керуватимуть його вихованці. "Дні дублера" вже не вперше відбуваються у Палаці. І подобаються як дітям так і керівництву закладу. Адже кожен вихованець може показати свої організаторські здібності, а адміністрація по новому глянути на свою повсякденну роботу.

Координатор органів учнівського самоврядування ПДМу Руслана Захарчук не переживає за своїх підопічних, адже точно знає можливості кожного. Тим паче, вихованці складають спеціальну програму, яка є перепусткою на певну посаду. Наталія Лукащук вже втретє бере участь в учнівському самоврядуванні. Та лише цього разу їй вдалося стати дублером директора Палацу дітей та молоді. Учням ПДМу передали державний прапор, прапор Палацу та ключі від закладу. І відразу після короткої наради новоспечене керівництво взялося за роботу. Переконують, докладатимуть усіх зусиль, незважаючи на те що, на відміну від постійної адміністрації Палацу, працюватимуть безкоштовно.