За час марафону у Палаці дітей та молоді відбудуться численні культурні дійства. А зібрані з концертів та аукціонів гроші отримають випускники ПДМу, яким потрібна фінансова підтримка для здійснення кроку у подальше життя.

«Про людство встигнеш, про людей подумай…». Ці слова Олександра Ірванця, які стали епіграфом Благодійного марафону, добре знайомі рівнянам. Оскільки вже 15 років поспіль щовесни у Рівне нському міському Палаці дітей та молоді проходить Благодійний марафон «З вірою в майбутнє». Цього року він відбувається у рамках святкування 70-річчя Палацу.

Метою марафону є допомога шести випускникам ПДМу. Це діти пільгових категорій, яким дійсно необхідна підтримка. Але, допомогу отримають найдостойніші вихованці, які вміють перемагати заради власної мрії. А мрії у них таки варті уваги.

За 10 днів марафону художні колективи Палацу дітей та молоді мають творчо відзвітуватися та показати свій професійний ріст. У рамках марафону відбудуться численні концерти, вистави та аукціони. Розпочнеться все 15 квітня з традиційної ходи центром Рівного, а закінчиться гала-концертом.