Сесія Рівнеради набуває народного характеру. Зі своїми проблемами рівняни все рідше йдуть у кабінети чиновників, натомість збираються під стінами сесійної зали. От і сьогодні обранці прямували до своїх крісел через ряди пікетувальників. Щоправда, щоден з них до людей з плакатами так і не підійшов. Депутати поспішали завершити останнє пленарне засідання 20 сесії.

Сесію рівнеради традиційно розпочалася з базарного пікету. Однак на цю акцію протесту міські обранці не зважали, і відразу взялися за порядок денний. Земельних питань найбільше, однак Не забули депутати і про впорядкування обласного центру.

) Пішли на зустріч місцеві обранці і батьку- вихователю з будинку сімейного типу Новосадів , його звільнили від сплати податку. До депутів прийшли рівняни з вулиць Короленка,2 та Відінської 37. В усіх земельні непорозуміння. Депутати пообіцяли розідбратися, згодом. Підтримали депутати і зверннення до Верховної ради про призначення позачергових виборів міського голови Рівного, а також про проведення виборів в Україні на змішаній основі.

Внесли депутати і зміни до бюджету міста Рівне , а також визначилися з кандидатами на присвоєння відзнаки "За заслуги перед містом" 2-3 ступенів. Після кількамісячної роботи, з четвертої спроби сесія Рівне ради таки завершилася.