Понеділок: 29.03.10 На базарі у Рівному торгують неякісною рибою Будьте обережні, купуючи рибу на базарі. Адже вона може бути небезпечною для здоров’я. Саме таку рибу виявили працівники ветеринарної міліції поблизу центрального продовольчого ринку у Рівному.

Вівторок: 30.03.10 10 років в’язниці загрожує двом керівникам приватної фірми, яких обвинувачують в ухиленні від сплати податків на 5 мільйонів гривень Податківці з’ясували, що фігуранти цієї кримінальної справи причетні до підробки документів і проведенні безтоварних операцій. Таким чином вони незаконно сформували податковий кредит і ухилилися від сплати податків, - повідомляють в управлінні податкової міліції.

Середа: 31.03.10 На Рівне нщині „Деу-сенс” влетів у вантажівку. Двоє людей загинули Жахлива дорожньо-транспортна пригода на Рівне нщині . На дорозі Київ – Чоп поблизу села Антопіль Рівне нського району в результаті лобового зіткнення загинули двоє людей. Зараз ви бачите наслідки аварії.

Четвер: 01.04.10 Правоохоронцям поки не вдалося затримати зловмисників, які у Рівному серед білого дня пограбували ювелірний кіоск Нагадаємо, це сталося у середу близько 15-ої години. Троє молодиків, які були без масок, зайшли в кіоск „Сапфір”, наказали продавщиці мовчати, схопили планшетку із золотими виробами і зникли у невідомому напрямку.