Його легковик раптово вискочив на узбіччя. Збив двох пішоходів. Хлопець встиг відстрибнути, а дівчина ні. За збігом обставин у реанімацію потрапили пішохід і водій. Вже встановлено, що кермувальник був нетверезий, чоловіка відразу звільнили з роботи. Аварія сталась влітку цього року. Що з’ясувало слідство за ці місяці – дивіться далі.

15-річна Катерина з товаришем йшли вулицею у селі Городище. Повертались з дискотеки додому. На великій швидкості автомобіль «Ауді 100» виїхав на узбіччя і наїхав на пішоходів. Після цього, легковик влетів у огородження приватного будинку.

15-річна пішохід отримала важкі травми. У неї були переломані ребра, таз, черепно – мозкова травма, вирізали селезінку. Автомобіль «Ауді» перетворився на брухт. За кермом був - 26-річний ще тоді співробітник Березнівського райвідділу міліції. Того вечора він пиячив з товаришами у місцевому кафе. Потім сів за кермо, у салоні були ще 4 товаришів. Люди їхали додому. Внаслідок ДТП кермувальник отримав також важкі травми.

Водій вже є екс–правоохоронцем. З посади його відразу звільнили. Лікується вдома. І тепер вже чекає вироку суду.

15-річна Катерина вижила. Зараз також лікується вдома. Має проблеми зі здоров’ям. Тому ще потребує тривалої реабілітації.