Рівненський Верес таки гратиме у 2-ій лізі Чемпіонату України. За команду абсолютно безкоштовно виступатимуть гравці аматорських колективів області. Фінансове становище клубу просто критичне, попередній спонсор відмовився від співпраці, а обласні й міські бюджети не прийнято.

Команду з нуля знову намагається створити керівництво Вереса. Весняну частину Чемпіонату колектив розпочинатиме з новим тренером та гравцями. Віднині у складі Вереса лише місцеві футболісти: гравці аматорських команд Рівне нщини, а також вихованці спорт школи. І жодної гривні за зіграні матчі хлопці не отримуватимуть.

Все через відсутність фінансування. Попередній спонсор команди втратив інтерес до Вереса. Тому президент клубу розраховує на бізнесменів та чимшвидше прийняття бюджетів області та міста.

Ціна питання 2 мільйони гривень. Саме стільки коштує утримання команди в другій лізі. Нині ж аби дограти чемпіонат потрібно 150 тисяч. А це лише на харчування та переїзди. Про зарплатню гравцям навіть мова не йде. Люди просто хочуть зберегти футбол у Рівному.

У другій лізі Вересу доведеться зіграти ще 9 матчів. Перший іспит для аматорів буде вже найближчої суботи в Миколаєві.