Обираючи певний колір вбрання варто відштовхуватись від того, щоб ви хотіли отримати у Новому році, на що зробити акцент і натякнути зіркам у чому вам посприяти.

Так червоний колір, є уособленням любові, влади, пристрасних відносин. Тому якщо ви мрієте про кохання й пристрасть, або хочете нових вражень від уже наявних стосунків, то з упевненістю купуйте одяг червоного кольору. Крім того, червоний колір сприяє підвищенню на роботі.

pic

Синій колір символізує сім'ю, спокій і удачу. Якщо в цьому році ви прагнете одружитись або зустріти справжнє кохання, то обирайте вбрання. Люди, які прагнуть швидше одружитись, знайти свою другу половинку, повинні зупинитися на синьому вбранні. Також синій колір допомагає просунутися вгору по кар'єрних сходах. Прагнете забезпечити собі фінансове благополуччя, багатство, безпосередньо в 2016 році, доберіть собі одяг жовтого або фіолетового кольорів. Можна навіть комбінувати ці два кольори, подвоївши свої шанси.

pic

Якщо для вас головне саморозвиток, навчання, вступаєте у ВНЗ або націлені на перекваліфікацію, одягніться в новорічну ніч в помаранчевий або теракотовий колір і тоді успіх вас точно супроводжуватиме. Саме ці два кольори символізують успішне освоєння нових знань.

pic

Для того, щоб життя в новому році заграло яскравими фарбами, а ви знайшли нових друзів і кардинально зміцнили свою життєву позицію, виберіть плаття білого або срібного кольору, тому що саме така кольорова гама буде сприяти реалізації задуманого.

Не варто забувати, що всі кольори можна комбінувати, тим самим підсилюючи їх енергетику. Наприклад, якщо ви бажаєте, щоб у 2016 році у вас з'явився дитина, сміливо надягаєте біле плаття, але до нього підберіть червону сумочку, вуаль, шарф та іншу деталь. В іншому, це може бути наряд, який поєднує в собі ці два кольори (білий корсет і червона довга спідниця).