У Кузнецовську стартував третій Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях. Туди з'їхалися вогнеборці з усієї України. Протягом двох днів за перемогу змагатимуться юнаки до 17 років.

Їх стихія вогонь, а робота постійна небезпека, готують юних пожежників ще з змалку. Цього року чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту серед юнаків відбувається в Кузнецовську. Близько 150 хлопців, до 17 років, із різних куточків країни беруть участь у спортивних перегонах, з них 4 кандидати в майстри спорту України.

Головне завдання таких змагань виховати здорову молодь та популяризувати спорт серед населення. В змаганні, переконують організатори, юнаки завжди викладаються по максимуму. Тому й розраховують на солідні результати рівненських хлопців.

В останнє Чемпіонат України відбувався на Рівне нщині 26 років тому. Тоді Романа ще й в задумі не було, а нині він кандидат в майстри спорту. В перший день змагань хлопець виборов бронзу.

Наймолодшому учаснику змагань 12 років, та його швидкості може позаздрити будь який дорослий. Цей чемпіонат ще й відбірний. Його призери матимуть змогу представляти Україну на міжнародній арені. Перший чемпіонат світу з пожежно-прикладного спорту відбудеться в Російській Федерації.