В п'ятницю, вперше у цьому році відбулася загальноміська толока. 700 працівників служб міськвиконкому та підприємств обласного центру прибирали місто до великодніх свят.

Начальник житлово–комунального господарства Іван Гема на загальноміську толоку прийшов не в робочому одязі. Мовляв попрацювати вже встиг вранці. А ось майстер дільниці ЖКП «Західне» з лопатою працює вправно. Каже, бере участь у загальноміському прибиранні вперше. Приємного від цього мало. Але разом і батька легше бити. Прибирати місто до Великодня, вже котрий рік поспіль починають з гідропарку. Саме тут зазвичай найбільше сміття. За дві години роботи люди зібрали чималі купи сміття. Кажуть тут його хоч греблю гати. І додають, мабуть, культура рівнян на низькому рівні або ж мешканці мікрорайону не мають куди викидати непотріб. Адже смітників на території гідропарку не видно.

Трохи попрацювали і гайда обідати. Вже зовсім скоро активність у прибиральників пропала. Але розслаблятись не варто, додають чиновники. Адже загальноміська толока пройде у місті ще на наступному тижні і після Великодня.