Понеділок: 22.03.10 Едельвейс танцює — Яма оцінює На концерт ансамблю сучасного танцю завітав зірковий танцівник. "Едельвейс" грандіозно святкував 20-річний ювілей у Рівне нському драмтеатрі. Виступи учасників колективу змусили зал вибухати оплесками та завмирати від нагнітання емоцій на сцені.

Вівторок: 23.03.10 Війна за посаду Двовладдя панує у деканаті Рівне нського факультету післядипломної освіти Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв. Ніхто з керівників не збирається поступатися. Для з'ясування стосунків навіть міліцію викликали.

Середа: 24.03.10 Кульки в небо, а гроші на добру справу Перший місцевий спільно з гуртом "От вінта" та Палацом дітей та молоді 15 квітня проведуть благодійний флеш-моб.

Четвер: 25.03.10 Мовчали як мертві Комунальники Рівного спробували приховати наслідки своєї роботи на кладовищі. Під час обрізання гілля дерев, зруйнували 20 надгробків та огорож біля могил. Хоча роботу комунальники провели три тижні тому, але про руйнацію — ні пари з вуст.