У внутрішньому дворі обласної адміністрації — тиша та спокій. Майданчик для спортсменів-екстремалів, який попередня влада облаштувала просто під вікнами державної установи, нині демонтували. Куди тепер вирушать підлітки на скейтбордах і роликах?

Майже два роки під вікнами чиновників шліфували майстерність аматори екстремальних видів спорту. Майданчик для ролерів і скейтбордистів особисто відкривав попередній очільник області Віктор Матчук. Влада змінилась, змінилися й порядки. Підлітки, які щодня приходили покататися, нині лише розгублено споглядають демонтовані конструкції у дворі адміністрації.

А ось чиновники полегшено зітхають: скейт-майданчик під службовими вікнами роботі, м'яко кажучи, не сприяв. До того ж підлітки займалися там не завжди спортом.

Місцеві екстремали наполягають: займалися таки спортом. За кадром жартують, мовляв, тепер точно підемо нюхати клей. Втім, міські чиновники обіцяють, до такого не дійде. Майданчик обов'язково буде, але в іншому місці. Де саме буде місце для майданчика, чиновники обіцяють повідомити журналістам. Тож принаймні кілька днів, замість катання, екстремалам доведеться стежити за новинами .