Несанкціонованої торгівлі в Рівному не буде. Це остаточний вердикт міської влади. Рішучу відповідь чиновників вуличним базарам підтримали - швидка, пожежники, державтоінспекція, мілція і податкова. Сьогодні вони збиралися разом, щоб поставити крапку в конфлікті навколо вулиці Базарної.

Вулична торгівля у Рівному - поза законом. Сьогодні керівники міста були твердими, як скеля. Кажуть, подальше зволікання призведе до перетворення на базар усього центру міста. І визнають: навести лад треба було давно.

Визнаючи помилки, дякували міліції - за виконання закону і припинення торгівлі. До застосування правоохоронцями сили поставилися з розумінням.

На допомогу міліції влада покладатиметься й надалі - щоб запобігти рецидивам. Тим часом усі можливі компроміси з вуличними торгівцями чиновники вичерпали.

В необхідності перейти від вуличних базарів до цивілізованих ринків одностайні пожежники, лікарі швидкої, даішники і податківці. У кожного свої аргументи. Втім, рішення влади покінчити зі стихійною торгівлею стосується не лише Базарної.

Чи вдасться у цьому місці поставити крапку стане зрозуміло зовсім скоро. Тим часом під приціл міської влади вже потрапили кавуни і дині, які по всьому місту продають просто з вантажівок. За них твердою рукою обіцяють взятися вже з понеділка.