В обласному центрі проходить фестиваль дитячих лялькових колективів. Уже вдруге його приймає академічний облмуздрамтеатр. Цього разу свою майстерніть демонструють три лялькові колективи з Острога, Березного та Володимирця.

Фестиваль дитячих лялькових колективів приурочений до Міжнародного дня театру. Вже вдруге для участі у ньому до Рівного приїжджають маленькі актори з усієї області. Цього разу рівненські лялькарі зустріли колег з Острога, Березного та Володимирця.

Приїжджі актори погоджуються, такі з'їзди для дітей з районів дуже потрібні. Вони не лише показують свої вміння, знайомляться з цікавими людьми, а й розвиваються самі.

Під час фестивалю діти демонструють свої виступи та вистави, проходять майстер – класи, відвідують зоопарку. Цього річ всі ці заходи вмістили в один день. Адже через недофінансування фестиваль проходить не три дні, а один.

У наступному році рівненські лялькарі сподіваються долучити до участі у фестивалі акторів з інших областей. Щоправда якщо фінансова скрута знову не внесе свої корективи.