Дорожні ями та вибоїни з настанням тепла знову нагадали про себе. Щороку аби їх залатати викидають мільйони гривень. От і на 2010 рік на дороги області шляховики просить 800 мільйонів. А в Рівному вже до Великодня обіцяють підлатати найбільш проблемні вулиці.

Вулиця Олени Теліги — асфальт розбитий і через кожні 10 метрів яма. Хоча восени тут працювали дорожники. Утім ремонту як і не було бідкаються водії.

Доріг багато, проблема одна — вибоїни. У Рівному кожна друга вулиця у ямах. Їх щороку латають, от і зараз дорожники взялися до роботи. На все місто 4 бригади поліпшує дорожнє покриття. А від завтра ще й спеціальне авто допомагатиме. Ціна сучасних доріг для Рівне нщини 800 мільйонів гривень. Стільки просять обласні дорожники з держбюджету на капітальний ремонт та будівництво нових доріг. Тих, які передбачені до Євро 20112 року.

У Рівному цьогоріч планують залатати ями на вулицях Макарова, Вербовій та Волинської дивізії. Кажуть вибрали ці дороги, бо вони найгірші з гірших, але якщо знайдуться гроші, то впродовж року добрий десяток транспортних артерій міста будуть як новенькі.