Рівненські фермери допомагають постраждалим від негоди на Івано-Франківщині. Сьогодні вони збирали збіжжя аби хоч якось допомогти селянам у Тлумацькому районі, який чи не найбільше постраждав від злив. Аби завантажити чотири сотні мішків зерна знадобилось більше двох годин.

Десята ранку. Біля стін рівненської облдержадміністрації вантажують перші мішки зерна. Його, як допомогу, відправлять у Тлумацький район Івано - Франківської області.

На Iвано - Франківщині Під водою опинилось понад тридцять тисяч гектарів сільскогосподарських угідь. У тлумацькому районі майже всі поля вкриті кількасантиметровим шаром мулу. Тож на цьогорічний врожай там вже ніхто не сподівається.

Близько 20 тонн продовольчого та фуражного зерна для Івано-Франківщини зібрали фермери десяти районів рівненщини. З костопільщини чотири фермерські господарства привезли дві тонни зерна.

Вантаж зерна відправили до місця призначення сьогодні опівдні. Тож вже завтра, його отримають постаждалі від стихії селяни івано - франківщини.