У рамках акції "Різдво для всіх" рівненські волонтери зібрали не мало не багато 5 тисяч гривень. Благодійні скриньки протягом двох місяців стояли в супермаркетах міста. На гроші вихованцям Тучинської школи-інтернату придбали прилад для заняття спортом і солодощі.

У Тучинській школі - інтернаті навчається 176 дітей. Всі вони мають затримку психічного розвитку. Саме тому повноцінне лікування їм необхідне. Так силами благодійників нещодавно у школі обладнали сенсорну кімнату.

Кімната створена для того аби діти тут могли розвантажуватись, переносити стани агресії та стресу і заспокоюватись.

Цього разу волонтери привезли дітям ігровий прилад "Коник стрибунець" для занять фізкультурою. Він стане першим спортивним інвентарем у майбутній ігровій кімнаті навчального закладу.

Кошти для вихованців Тучинського інтернату збирали рівняни протягом майже двох місяців. Благодійні скриньки стояли у супермаркетах міста.

Також, усі діти отримали і солодкі подарунки. Та більшість з них крім цукерок мріють про інші речі. А керівництво закладу для укомплектування ігрової кімнати хоче придбати ще сенсорні м'ячі, м'які меблі та абетки дорожнього руху. Сподіваються, що й цього разу допоможуть благодійники.