"Яка з фотографій моя улюблена? Та, що я збираюся зробити завтра." (Імоджен Каннінгем).
Щоб не думати так, як наш герой, потрібно обирати фотографа близького вам по духу. Оскільки ваші фотографії мають стати справжніми зразками мистецтва, тому й митець має бути відповідного рівня. Глибина кадру, експозиція, контрастні елементи, стилістика зйомки – усе має бути дотримано від А до Я.

Обираючи фотографа, варто відштовхуватись від запланованої події, адже не кожен зможе «зловити» незабутні моменти під час метушні на вашому святі, проте індивідуальна фотосесія у його виконанні може бути справді казковою. Також не поспішайте діставати гроші з гаманця. Попередньо поспілкуйтесь із фотографом, запитайте про його погляд на вашу фотосесію відповідно до ваших побажань. Звісно, без портфоліо не обійтись. Саме портфоліо розповість вам про стиль фотографа, його майстерність і близькість вам по духу.

pic

Якщо ви саме зараз у пошуках професійного фотографа для вашого новорічного свята, корпоративу або ж новорічної вечірки, то найкращим варіантом буде звернутись до фотографа Олени Чаборай.

Її портфоліо свідчить саме за себе. Саме там ви знайдете геніальні свілини з свят, весіль, Love story. Крім того, саме вона може створити чудову дитячу фотосесію. Щодо зйомки хрестин, дитячих днів народжень, свят у садочках і школах, зйомок першого дзвінка й випускних вечорів можете з упевненістю звертатись до Олени Чаборай.



pic

Також ця весела й мила дівчина створить для вас:
- оригінальну індивідуальну фотосесію;
- передасть все тепло й затишок у сімейній фотосесії;
- зафіксує вашу красу під час вагітності;
- організує студійні та виїзні зйомки.



pic

Олена Чаборай здійснює зйомку весілля як у Рівному, так і у Рівне нській області. Також Ви можете придбати подарункові сертифікати на фотосесію від Olena Сhaborai для Ваших близьких, друзів та їх діток.

Фотограф допоможе підготуватися до зйомки, оскільки співпрацює з візажистом.

Звертайтесь до Олени Чаборай: тел. (067) 602-48-05. Наші групи Вконтакті та Facebook.