Сучасні стилісти, враховуючи моду цього сезону, рекомендують у 2015 році короткі стрижки для підкреслення особливого та індивідуального стилю прекрасної половини людства. Гарне волосся, акуратна зачіска – це елемент привабливості будь-якої жінки, частина її шарму, тому можна із впевненістю заявити, що немає такої жінки, яка не приділяла б зачісці стільки часу та уваги.

Добре підібрана зачіска не тільки створить вам неповторний образ, але і поліпшить настрій, а якщо ця зачіска буде зроблена під коротке волосся, то вона принесе її власниці менше проблем при догляді та укладці в порівнянні з пишним та густим довгим волоссям. Чому ж потрібно стригти волосся?

pic

Якщо Ви запитаєте у будь-якого перукаря: "Чи потрібно стригти волосся?". Існує велика ймовірність, що він Вам відповість приблизно наступне: "Волосся необхідно стригти раз на місяць на сантиметр. Якщо ж розпочати процес відрощування волосся, то стригти його необхідно не рідше, ніж раз на три місяці. Якщо ж волосся не стригти протягом тривалого періоду часу, то на кінцях воно стане тонким та почне сіктися".

ПЕРЕВАГИ КОРОТКОЇ СТРИЖКИ:

1. Волосся в ній завжди здорове (воно просто не встигає перенести стільки сушок феном, фарбувань і знебарвлень, на відміну від довгого).

2. Дає можливість без проблем доглядати за волоссям. Якщо обличчя вузьке і довге, коротка стрижка з пишним волоссям до середини щік зробить його ширшим; довгі завитки від вушних раковин і нижче, низький чубчик до брів, навіть закриває їх, чубчик на лобі - все це створює ефект укороченого обличчя.

3. Збільшити низький лоб можна короткою стрижкою з пишною чілкою, яка спускається трохи нижче брів.



pic Для того, аби обрати собі коротку стрижку бажано ретельно вивчити та переглянути усі варіанти. Адже жіночі короткі стрижки 2015 року постійно поповнюються і оновлюються. Для того аби з ними ознайомитися потрібно звертатися до фотогалереї модних зачісок.

ВИДИ СТРИЖОК:

Текстуроване каре – на коротке волосся зачіска, яка має ефект легкої недбалості. Тонкі пасма волосся, що нависають поверх лінії стрижки надають екстравагантності та ризикованості вашому образу. Будь-який тип каре, доповнений такими пасмами, автоматично додає особливий шик.

Градуйоване каре - використовуються натуральні текстури волосся для вашої зачіски. Можете надати акценти окремим зонам стрижки, наприклад: на кінчиків волосся або чолці. Асиметричне каре – лінії асиметричності на короткій стрижці додають зовнішності жінки загадковість і неповторний образ.

pic

Боб - це дуже різнобічна і різноманітна стрижка, яка задовольняє вимоги найвибагливіших жінок і залишається модною на довгі роки. Фактично, це сама універсальна стрижка для короткого волосся. Вона підходить як молоденьким дівчатам, так і жінкам різного віку і стилів.

Різновиди стрижки «Боб»: Боб, оформлений на рівні вух; Короткий боб з густим чітким зрізом; Текстурованний боб; Класичний боб з окресленими контурами; Боб с косим чубом; Подовжений боб - каре; Боб - каре з непрямими контурами; Асиметричний боб, і т.п.

Каскад – популярний серед молоді. Шарувата стрижка - це 100 % гарантія, що ви будете в центрі уваги. Існують багато різновидів цієї стрижки: шаруваті стрижки вище лінії вух; каскад з акцентом на чолку; зачіска з коротким затилком, та інші.