Прийшов час осінніх сірих буднів. Саме в цей період більшість жінок намагаються «створити» собі власну весну - внести кольорову гамму різноманітних барвів не тільки в одяг, а й до власного макіяжу. Восени 2015 року світові візажисти виділяють два основних напрямки у нанесенні макіяжу: юнацька природність та відверта жіночність, досягти яких буває доволі складно. Пропонуємо вам ознайомитися з основними прийомами макіяжу періоду "Осінь-2015".



pic

Як відомо, чудовий макіяж має не лише підкреслювати плюси та привабливі риси вашої зовнішності, але й відповідати загальному стилю всього образу. Ідеї візажистів (стилістів) щодо індивідуальності та зовнішнього вигляду обов’язково потрібно «приміряти», поекспериментувати з ними для того, аби віднайти ту «золоту» середину, яка в повній мірі підійде для вашого обличчя і, як наслідок, зробить вас неперевершеною та чарівною. На щастя, вибір варіантів у цьому сезоні дійсно величезний. Для цього необхідно вдатися до невеликих хитрощів - «гри світла». Олівець-коректор має здатність відбиватися від поверхні, в результаті чого замасковані ділянки вашого обличчя візуально виглядатимуть більш опуклішими. Осінній мейк-ап ні в якому разі не може обійтися без подібних засобів, тому, маючи в арсеналі олівець-коректор, жінки можуть не боятися за свій макіяж в холодну дощову осінню пору, рівно як і почуватимуть себе впевненими у сонячну та спекотну погоду.

МАКІЯЖ ОЧЕЙ

У моду знову повертається стиль мінімалізму. У цьому сезоні варто попрощатися з татуажем. Чіткі графічні лінії на повіках, губах, а тим більше бровах - вчорашній день. Дотримання такого стилю характерне для жінок, які нічого не розуміють та зовсім не орієнтуються у сучасних модних трендах. Під час нанесення макіяжу виняток становить лише легкий коригувальний татуаж брів, який використовується для усунення такого незначного недоліку як асиметрія.

Жінки повинні ретельно підбирати необхідний відтінок тіней, орієнтуючись на власний колір волосся, тип шкіри, посадку очей, будову обличчя та одяг. Природна кольорова гама, це відтінки світлих, не яскравих матових тіней. Для осіннього макіяжу підійдуть як блискучі, так і матові тіні. Саме останні можна використовувати для щоденних буднів в офісі, на відміну їм, блискучі – для урочистих подій (глибокі відтінки фіолетового, лавандовий, ніжно сливовий, чи коричневий). У цьому сезоні знову набирає популярності перламутровий макіяж тінями, блиск яких не тільки привертає увагу, але й додає обсягу очам.

pic

ДЕКОРАТИВНА КОСМЕТИКА

У тренді «високі» і злегка запалі вилиці та привабливо окреслені щоки. В цьому випадку дуже важливо правильно підібрати відтінки рум'янів. Маючи смагляву шкіру, ви виглядатимете свіжо і стильно з рум'янами ніжних відтінків персикового та бежевого кольору. За наявності білосніжної шкіри оптимально підійде найніжніший рожевий колір. По можливості варто відмовитися від пудри та використовувати ВВ креми. Чи маєте ви червону помаду? Якщо ні - то це першочергове придбання у новому сезоні. Яскраві соковиті губи, з легким матовим або атласним блиском – хіт осіннього періоду.

pic

СТИЛЬ В МАКІЯЖІ

Ретро-стиль (60-80-х років) – один із найбільш яскравих напрямків у моді цього сезону. Сяючі перламутрові тіні та широкі брови в поєднанні з помадою відтінку «нюд» - це ті самі 80-ті. Такий макіяж відмінно доповнює вбрання у цьому стилі, бездоганно розставляючи акценти в образі. Причому, строго витримувати стиль newlook зовсім необов'язково, головне підкреслити актуальні акценти. Головний з них - «стрілки», їх сьогодні пропонують носити не тільки в класичних чорних відтінках, але і в яскравих. «Стрілки» поєднуються тільки з ніжними та світлими відтінками тіней, за допомогою яких форму очей коригувати складно. Тим не менше, це доволі ефектний та стильний варіант, який обов'язково варто спробувати у цьому сезоні.

pic